TGB BLADE 600i LTX 4x4 qaud

TGB BLADE 600i LTX 4x4 qaud - 2.7 out of 5 based on 3 votes

Olvasóink értékelése: 3 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

BLADE 600i LTX 4x4 ATV

Erőteljes 600 cm3-es motor

Több erő, nagyobb teljesítmény, sokkal szórakoztatóbb. Megbízható négyütemű 600 cm3-es motor, a legkorszerűbb négyszelepes technológiával, folyadék- és olajhűtéssel, a francia Synerjet gyártó elektronikus üzemanyag-befecskendezö rendszerével van ellátva. Az injektor nagy teljesítményt, nagy vonóerőt, nagy nyomatékot, alacsony károsanyag kibocsátást és megbízható  indítást biztosít.

Shark alumínium alvázburkolatAJÁNLATUNK - SHARK alumínium alváz burkolat

A SHARK alumínium alváz burkolat a legjobb módja annak, hogy megvédje quadjának alvázát a kövektől, szikláktól, tuskóktól és rönköktől. A tartós és könnyű, 4 mm-es alumínium repülőgép minőségű burkolatok szerelési lyukakkal vannak ellátva, hogy a karbantartás egyszerű és kényelmes legyen, a burkolatok eltávolítása nélkül. Vegye fel a kapcsolatot a regionális TGB-kereskedővel.

 

600 cm3-es motor

Erőteljes motor

Nagyobb erő, teljesítmény és vezetési élmény. Megbízható négyütemű 600 cm3-es motor, a legkorszerűbb négyszelepes technológiával, folyadék- és olajhűtéssel, két különálló radiátorral, modern elektronikus üzemanyag-befecskendezéssel van felszerelve. Az injektor nagy teljesítményt, nagy vonóerőt, nagy nyomatékot, alacsony kibocsátást és megbízható nyári és téli indulást biztosít.


 

meghosszabbított alvazRobusztus, meghosszabbított alváz

Az alváz optimalizált geometriája, a széles nyomtáv és a kellemesen beállított felfüggesztés az ATV-k számára pontos kormányzást, könnyű kezelhetőséget és magas fokú stabilitást biztosít. A kiváló terepi permeabilitás biztosítja az összes IRS kerék magas független felfüggesztését. A nehéz terepen nagyszerűen értékelni fogja az elektromosan csatlakoztatható 2x4 / 4x4-es hajtást az első és hátsó differenciálmű gyors működésű elektromos zárjaival. A kibővített ház elegendő helyet és jó kezelhetőséget biztosít.

4x4 hajtas

4x4-es hajtás két differenciálművel (Euro4)

Az euro 4 változat kifinomult hajtásrendszerrel van felszerelve, két zárható differenciálművel. Nehéz terepen értékelni fogja mind az első, mind a hátsó tengelyen a differenciálmű gyors kapcsolását egyszerre. Ez lehetővé teszi a hajtás egyszerű konfigurálását bármilyen terepre vagy helyzetre. Egyrészt teljes tapadást érhet el a nehéz terepen, másrészt biztonságos közlekedést nyújt közúton. Az elektromosan kapcsolható 2x4 / 4x4-es hajtás és a modern, független IRS teljes kerékfelfüggesztés, valamint széles nyomtáv és magas hasmagasság garantálja a kiváló teljesítményt bármilyen terepen.

tárcsafékekErős tárcsafékek

A nagy teljesítményű háromtárcsás hidraulikus fékrendszer unalmas tárcsákkal és nagy fékezési képességgel bízik benne a bizalom és a magabiztosság a nehéz munkákban, a nehéz pótkocsi vezetésében vagy a vezetési korlátok túllépésében. A páncélozott csőfékek lehetővé teszik az érzékeny adagolást és a tökéletes fékvezérlést.

teljes led vilagitasModern teljes LED-es világítás

A mátrixtechnikával felszerelt, nagy fényű, teljes LED-es fényszórók félreérthetetlen, vonzó megjelenést kölcsönöznek a quadnak. Ugyanakkor a beépített LED-es nappali menetjelző lámpák irányjelzőkként és helyzetjelző lámpákként is funkcionálnak. Az összes többi világítást, beleértve a féklámpákat és a hátsó jelzőlámpákat, szintén innovatív LED-technológiával látják el, amely nagy fényerejű és alacsony akkumulátor-fogyasztású.

tobbfunkcios lcd kijelzoTöbbfunkciós LCD kijelző

Pontos információk, amikor csak szükség van rájuk. A modern multifunkcionális LCD-kijelző nem csak könnyen olvasható, hanem gyönyörű is, és számos olyan funkcióval rendelkezik, mint például digitális fordulatszámmérő, digitális sebességmérő, maximális motorfordulatszám, elért legnagyobb sebesség, átlagos sebesség, 2 kilométer-számláló, teljes kilométer-számláló, napi kilométer óra, teljes futásteljesítmény-számláló, üzemanyag-fogyasztásmérő, fedélzeti óra és nagyon szép háttérvilágítás.

teljes felszereltsegTeljes felszerelés alapkivitelben

A TGB Blade 600i LTX rendkívül gazdag felszereltséggel rendelkezik, beleértve a háromirányú változó szervokormányt, az elegáns 12 hüvelykes ALU felniket, a márkás Maxxis Bighorn gumiabroncsokat, a kézvédőket, a robusztus első védőkeretet, a modern kompozit csomagtartókat, a különálló ülés háttámlát, utas lábtartót, modern Full-LED világítást, 12 V-os aljzatot, vonóhorogot és vízálló csörlőt 3000 font húzóerővel.

Műszaki adatok

motor

írja: négyütemű egyhengeres SOHC, EFI
kötet: 561 cm 3
Fúrott x löket: Ø 95 x 79,2 mm
Tömörítési arány: 10.2: 1
teljesítmény: 42 LE (31,3 kW) / 6500 ford / perc (terep)
Max. nyomaték: 53,6 Nm / 5500 ford / perc (terep)
hűtés: folyadék + olaj + elektromos ventilátor

 

Meghajtó rendszer

meghajtó: 2x4 / 4x4, elektromosan kapcsolható
átvitel: automatikus - CVT variátor hátramenetileg, L / H / N / R / P, motorfékezés
Differenciálzár: - elülső, elektromos vezérléssel
  - első és hátsó tengelyen , elektromos vezérléssel (Euro4 változat)
Utolsó felszerelés: kardáncsukló elöl és hátul

 

Alváz

Első felfüggesztés: független kettős A-kar
Hátsó felfüggesztés: független kettős A-kar
Rugózás elöl: hidraulikus lengéscsillapítók EVO + öt pozícióban állítható rugó előterhelés
Hátsó felfüggesztés: hidraulikus lengéscsillapítók EVO + öt pozícióban állítható rugó előterhelés
Első fékek: 2x hidraulikus tárcsa
Hátsó fékek: 1x hidraulikus tárcsa
Első gumiabroncsok: AT25 x 8-12
Gumiabroncsok hátul: AT25 x 10-12

 

Méretek és súlyok

Teljes hossz: 2280 mm
Teljes szélesség: 1250 mm
Teljes magasság: 1420 mm
Szabadtér: 320 mm
Ülésmagasság: 940 mm
tengelytáv: 1450 mm
Működési súly: 444 kg
Üzemanyagtartály: 18 l

 

Készülékek és világítás

megjelenítéséhez:

Digitális többfunkciós kijelző funkciókkal: fordulatszámmérő, sebességmérő, a maximálisan elért motorfordulatszám, elért legnagyobb fordulatszám, átlagos sebesség, 2 napi kilométer, teljes kilométer-számláló, napi kilométer-számláló, teljes kilométer-számláló, üzemanyag-mérő, fedélzeti óra

fények: 4x4-es meghajtás, sebességváltó, motor túlmelegedése, motorolaj, irányjelzők, világítás
világítás: Mátrix első LED-es fényszórók, teljes LED-es nappali menetjelző lámpák, villogók, hátsó és fék lámpák

 

Felszerelés

Homologizált vonóhorog, elektromos első és hátsó differenciálzár, 2x4 / 4x4 főkapcsoló, páncélozott fékcsövek, vonzó 8-küllős alumíniumtárcsák, márkás 25 "-es gumiabroncsok, kormányvédők, robusztus első lökhárító, kompozit csomagtartók, külön utasülés háttámlával hátsó rész és fogantyúk, 3000 lbs vízálló tekercs, 12 V-os aljzat, teljes LED-es világítás.

 

Jogszabályok és jóváhagyás

Közúti forgalom jóváhagyása: igen
Rendszám (rendszám): mellékelve (megkapja a műszaki engedély másolatát a quaddal)

 

Megjegyzés

A gép fényképei és illusztrációi nem feltétlenül egyeznek meg a cseh piac kivitelével. Az importőr fenntartja a jogot az árak és a specifikációk előzetes értesítés nélküli megváltoztatására.

Pin It
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.22 (16 Votes)

Magunkról

A TGB (Taiwan Golden Bee) az ATV-k (mindenféle terepen közlekedő járművek) quadok világklasszis tajvani gyártója. A cég története 1960-ig nyúlik vissza és a világhírű olasz Vespa nevéhez fűződik, hisz a Piaggo motorokat ez a tajvani cég gyártotta a világhírű robogók számára.
A robogók mellett az 1990-es években márkanévüket új, magasabb szintre emelték. Saját kutatásuk és fejlesztésünk révén bejutottak a terepjáró (ATV) piacra is.

Legfrisebb cikkeink

2021. március 24.
2020. november 19.

Facebook

Erdőgépker Vállalkozó és Kereskedő Kft

Állások Magyarországon

jooblelogo

©2024 Erdőgépker Kft. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper and Kontraszt Webstúdió Szeged

Search