TGB BLADE 600i LT 4x4 quad

TGB BLADE 600i LT 4x4 quad - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

BLADE 600i LT 4x4

A TGB Blade egy erős, tartós és megbízható quad hírnevét építette fel, amely ellenáll a durva használatnak. A hobbi Blade 600 LT fejlett technológiával, gazdag felszereléssel és meghosszabbított alvázval van felszerelve. A legnagyobb előnye kétségtelenül az új, nagy teljesítményű 600 cm3-es motor, nagy teljesítménnyel és elképesztő gyorsulással. A quad rendkívüli ügyességgel, könnyű és kellemes vezetéssel, és mindenekelőtt kivételes ár-érték arányával kiemelkedik a konkurens ATV-k sorából. A széles nyomtáv és a modern, független, nagy magasságú IRS négykerekű felfüggesztés a ATV-k magas stabilitását és kiváló terepi használhatóságát biztosítja.

 

Shark alumínium alvázburkolat

AJÁNLATUNK SHARK alumínium alváz burkolat

A SHARK alumínium alváz burkolat a legjobb módja annak, hogy megvédje quadjának alvázát a kövektől, szikláktól, tuskóktól és rönköktől. A tartós és könnyű, 4 mm-es alumínium repülőgép minőségű burkolatok szerelési lyukakkal vannak ellátva, hogy a karbantartás egyszerű és kényelmes legyen, a burkolatok eltávolítása nélkül.

 

 

600 cm3-es motor

Új 600 cm3-es motor

Nagyobb erő, több munka és szórakozás Az új modell legnagyobb előnye kétségkívül egy vadonatúj folyadékhűtésű 600 cm3-es motor, amelybe a TGB mérnökei beépítettek számos modern technológiát. Ide tartozik például egy új négyszelepes hengerfej, kombinált folyadék- és olajhűtés két külön hűtővel. A Siemens elektronikus üzemanyag-befecskendezése nagy teljesítményt, nagy vonóerőt és nyomatékot garantál minden motorfordulatszámon, megbízható nyári és téli indulást, csökkent kibocsátást és alacsony üzemanyag-fogyasztást.

alvaz

Újratervezett futómű

A megváltoztatott alvázgeometria, új első felfüggesztés, átalakított kormánygeometria és új lengéscsillapító beállítások pontos ATV-irányítást, könnyed kezelhetőséget és jelentősen jobb stabilitást jelentenek egyenetlen terepen és sportos vezetés közben. A kiváló terepi permeabilitás lehetővé teszi az összes IRS kerék széles független felfüggesztését, széles nyomtávval és nagy szabad magassággal.

4x4 hajtas

4x4-es hajtás két differenciálművel (L7e)

A Blade 600i nagy előnye az egyedülálló kettős hajtású rendszer - elöl és hátul. A kemény terepen értékelni fogja azt a képességét is, hogy gyorsan rögzítse mindkét két különbség elektromos redőnyét. Ez a Blade 600i-t nagyon felhasználóbaráttá teszi, és lehetővé teszi a meghajtó pontos konfigurálását bármilyen terepre és helyzetre. Egyrészt tökéletes összkerék-tapadást és kiváló teljesítményt nyújt egyenetlen terepen, miközben rendkívül kifinomult és nyugodt utazást és elképesztően kényelmes vezetést is biztosít. Van egy elektromos 2x4 / 4x4 elülső függesztőkar-összeköttetés a kormányon lévő gombnyomással, valamint egy modern, független kerekes felfüggesztés, széles nyomtávval és nagy talajmagassággal.

Pin It
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.92 (13 Votes)

Magunkról

A TGB (Taiwan Golden Bee) az ATV-k (mindenféle terepen közlekedő járművek) quadok világklasszis tajvani gyártója. A cég története 1960-ig nyúlik vissza és a világhírű olasz Vespa nevéhez fűződik, hisz a Piaggo motorokat ez a tajvani cég gyártotta a világhírű robogók számára.
A robogók mellett az 1990-es években márkanévüket új, magasabb szintre emelték. Saját kutatásuk és fejlesztésünk révén bejutottak a terepjáró (ATV) piacra is.

Legfrisebb cikkeink

2021. március 24.
2020. november 19.

Facebook

Erdőgépker Vállalkozó és Kereskedő Kft

Állások Magyarországon

jooblelogo

©2024 Erdőgépker Kft. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper and Kontraszt Webstúdió Szeged

Search