TGB BLADE 600 LTX MAX EPS 4x4 quad

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

BLADE 600 LTX MAX EPS 4x4 ATV

Tekintse meg webáruházunkban!

Elegáns formatervezés, modern LED-mátrix fényszórókkal és Full-LED világítással, továbbfejlesztett automatikus sebességváltóval, meghosszabbított alvázzal, erős motorral, kényelmes kezelhetőséggel és kiváló vezetési tulajdonságokkal - az új TGB Blade 600i LTX QUAD - ATV. Az új vonzó burkolat alatt megbízható, nagy teljesítménnyel rendelkező motor működik. Az automatikus sebességváltó megerősített kivitelű és japán alkatrészekkel rendelkezik. Az első rács eltávolítható az egyszerű tisztítás érdekében. Kiemelkedő terepjáró tulajdonságain kívül egy elektromosan kapcsolható 4x4-es hajtás két zárható differenciálművel, egy három üzemmódú EPS elektromos szervokormány, meghosszabbított alváz utasüléssel és egy rendkívül gazdag alapfelszereltség, beleértve egy 3000 font vízálló csörlőt, alumínium felniket. A jármű forgalomba helyezhető.
 

Shark alumínium alvázburkolatOpciók:

AJÁNLATUNK - SHARK alumínium alváz burkolat

A SHARK alumínium haspáncél a legjobb módja annak, hogy megvédje quadjának alvázát a kövektől, szikláktól, tuskóktól és rönköktől. A tartós és könnyű, 4 mm-es alumínium haspáncél szerelési lyukakkal van ellátva, hogy a karbantartás egyszerű és kényelmes legyen, a burkolatok eltávolítása nélkül. Kérdés esetén keresse kollégánkat. Mobil:0620-500-98-99

 

szervo kormany

Változtatható szervokormány három üzemmóddal

Az elektromos szervokormány csökkenti a kormányzási erőt - még hosszú vezetés vagy egész napos munka után sem fárad el a vezető. Ugyanakkor a szervokormány javítja a quad kezelhetőségét és a vezetés biztonságát is, mivel menetstabilizátorként is szolgál, amikor például az első kerék rejtett kővel, gödörrel, nyomvályúval vagy fatuskóval találkozik. Az ütés nem fogja kirántani a kormányt a kezéből, mert az ütközési energia nagy részeét elnyeli a szervó. Ebben a modellben a szervokormány három választható üzemmóddal van felszerelve - szokásos effektus / maximális hatás / kikapcsolás.

 

600 cm3-es motor

Erőteljes motor

Nagyobb erő, teljesítmény és vezetési élmény. Megbízható négyütemű 600 cm3-es motor, a legkorszerűbb négyszelepes technológiával, folyadék- és olajhűtéssel, két különálló radiátorral, modern elektronikus üzemanyag-befecskendezéssel van felszerelve. Az injektor nagy teljesítményt, nagy vonóerőt, nagy nyomatékot, alacsony kibocsátást és megbízható nyári és téli indulást biztosít.


 

meghosszabbított alvazRobusztus, meghosszabbított alváz

Az alváz optimalizált geometriája, a széles nyomtáv és a kellemesen beállított felfüggesztés az ATV-k számára pontos kormányzást, könnyű kezelhetőséget és magas fokú stabilitást biztosít. A kiváló terepi permeabilitás biztosítja az összes IRS kerék magas független felfüggesztését. A nehéz terepen nagyszerűen értékelni fogja az elektromosan csatlakoztatható 2x4 / 4x4-es hajtást az első és hátsó differenciálmű gyors működésű elektromos zárjaival. A kibővített ház elegendő helyet és jó kezelhetőséget biztosít.

4x4 hajtas4x4-es hajtás két differenciálművel (Euro4)

Az Euro 4 változat kifinomult hajtásrendszerrel van felszerelve, két zárható differenciálművel. Nehéz terepen értékelni fogja mind az első, mind a hátsó tengelyen a differenciálmű gyors kapcsolását egyszerre. Ez lehetővé teszi a hajtás egyszerű konfigurálását bármilyen terepre vagy helyzetre. Egyrészt teljes tapadást érhet el a nehéz terepen, másrészt biztonságos közlekedést nyújt közúton. Az elektromosan kapcsolható 2x4 / 4x4-es hajtás és a modern, független iRS teljes kerékfelfüggesztés, valamint széles nyomtáv és magas hasmagasság garantálja a kiváló teljesítményt bármilyen terepen.

tárcsafékekErős tárcsafékek

A nagy teljesítményű hidraulikus fékrendszer nagy fékerővel rendelkezik. Szélsőséges körülmények között is hatékonyan fékezi le járművünket. . A fém fékcsövek tartósak lehetővé teszik a pontos fékezést és fékvezérlést intenzív használatban is.

teljes led vilagitas

Teljes LED világítás

Az erősen világító első LED Matrix fényszórók vonzó megjelenést és nagy biztonságot kölcsönöznek a gépnek. Ezenkívül az összes többi világítás, beleértve a féklámpákat és az irányjelzőket is, innovatív LED-technológiával van felszerelve, amely magas fényerőt és alacsony energiafogyasztást biztosít.

tft kijelzo ltx 1000 max

Új TFT kijelző

Az új TFT színes kijelző automatikus nappali/éjszakai üzemmódváltással egyértelműen mutatja a menetsebességet, a digitális fordulatszámmérőt, az üzemanyagszintet, a bekapcsolt 2WD / 4WD hajtást, a gyorsító üzemmódot, a bekapcsolt sebességfokozatot, a hűtőfolyadék hőmérsékletét és a napi kilométer-számlálót. Ezen kívül a kijelző Bluetooth-kapcsolattal is rendelkezik egy mobiltelefonhoz, és lehetőség van arra, hogy értesítést állítson be egy előre beállított sebesség elérésekor.

dinamikus hatso villogok ltx 1000 max

Dinamikus hátsó villogók

A modern LED-es hátsó lámpák jobb láthatóságot, nagyobb biztonságot nyújtanak, és vonzó dinamikus villogó funkcióval is fel vannak szerelve.

teljes felszereltseg ltx 600 maxTeljes felszerelés alapkivitelben

A TGB Blade 600 LTX MAX EPS már most is rendkívül gazdag felszereltséget kínál, beleértve a színes TFT-kijelzőt, a 3 üzemmóddal szabályozható szervokormányt, a modern LED-es világítást, az új 12"-es ALU lemezeket, a kézvédőket, a robusztus lökhárítókat, a modern kompozit tartókat, a különálló utasülés háttámlával, utas lábtámaszokkal, 12V-os konnektorral, vonóhoroggal és vízálló csörlővel 3000 font vontatási kapacitással.

Műszaki adatok:

motor

írja: négyütemű egyhengeres SOHC, EFI
kötet: 561 cm 3
Fúrott x löket: Ø 95 x 79,2 mm
Tömörítési arány: 10.2: 1
teljesítmény: 42 LE (31,3 kW) / 6500 ford / perc (terep)
Max. nyomaték: 53,6 Nm / 5500 ford / perc (terep)
hűtés: folyadék + olaj + elektromos ventilátor

 

Meghajtó rendszer

meghajtó: 2x4 / 4x4, elektromosan kapcsolható
átvitel: automata, CVT variátor hátramenettel, L/H/N/R/P, motorfék
Differenciálzár: elöl, elektromos működtetésű (T3b)
első és hátsó, elektromos vezérlésű (L7e -Euro 5)
EPS: háromféle üzemmódú elektromos kormánymű
Utolsó felszerelés: gimbal

 

Alváz

Első felfüggesztés: független kettős A-kar
Hátsó felfüggesztés: független kettős A-kar
Rugózás elöl: hidraulikus lengéscsillapítók EVO + öt pozícióban állítható rugó előterhelés
Hátsó felfüggesztés: hidraulikus lengéscsillapítók EVO + öt pozícióban állítható rugó előterhelés
Első fékek: 2x hidraulikus tárcsa
Hátsó fékek: 1x hidraulikus tárcsa
Első gumiabroncsok: AT25 x 8-12
Gumiabroncsok hátul: AT25 x 10-12

 

Méretek és súlyok

Teljes hossz: 2280 mm
Teljes szélesség: 1250 mm
Teljes magasság: 1420 mm
Szabadtér: 320 mm
Ülésmagasság: 940 mm
tengelytáv: 1450 mm
Működési súly: 444 kg
Üzemanyagtartály: 18 l

 

Készülékek és világítás

megjelenítéséhez:

Digitális többfunkciós kijelző funkciókkal: fordulatszámmérő, sebességmérő, a maximálisan elért motorfordulatszám, elért legnagyobb fordulatszám, átlagos sebesség, 2 napi kilométer, teljes kilométer-számláló, napi kilométer-számláló, teljes kilométer-számláló, üzemanyag-mérő, fedélzeti óra

fények: 4x4-es meghajtás, sebességváltó, motor túlmelegedése, motorolaj, irányjelzők, világítás
világítás: Mátrix első LED-es fényszórók, teljes LED-es nappali menetjelző lámpák, villogók, hátsó és fék lámpák

 

Felszerelés

Homologizált vonóhorog, elektromos első és hátsó differenciálzár, 2x4 / 4x4 ,fém fékcsövek, vonzó 8-küllős alumínium kerekek, márkás 25 "-es gumiabroncsok, kormányvédő, robusztus első lökhárító,  csomagtartók, teljes értékű utasülés háttámlával és fogantyúval, 3000 lbs vízálló csörlő, 12 V-os aljzat, teljes LED-es világítás.

 

Jogszabályok és jóváhagyás

Közúti forgalom jóváhagyása: igen
Rendszám (rendszám): T3b mezőgazdasági vontató vagy L7e négykerekű motorkerékpár. Bővebb tájékoztató az információk menüpontban
Pin It
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Magunkról

A TGB (Taiwan Golden Bee) az ATV-k (mindenféle terepen közlekedő járművek) quadok világklasszis tajvani gyártója. A cég története 1960-ig nyúlik vissza és a világhírű olasz Vespa nevéhez fűződik, hisz a Piaggo motorokat ez a tajvani cég gyártotta a világhírű robogók számára.
A robogók mellett az 1990-es években márkanévüket új, magasabb szintre emelték. Saját kutatásuk és fejlesztésünk révén bejutottak a terepjáró (ATV) piacra is.

Facebook

Erdőgépker Vállalkozó és Kereskedő Kft

Állások Magyarországon

jooblelogo

©2024 Erdőgépker Kft. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper and Kontraszt Webstúdió Szeged

Search