TGB BLADE 1000i LTX EPS 4x4 quad

TGB BLADE 1000i LTX EPS 4x4 quad - 4.5 out of 5 based on 8 votes
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

BLADE 1000i LTX EPS 4x4 ATV

 

A csúcskategóriás TGB Blade 1000i QUAD - ATV most új, rendkívül innovatív kialakítású, és továbbfejlesztett technikai megoldásokkal. Az ATV-k új generációja 2019-ben a felhasználók igényeit is szem előtt tartva jelentős fejlesztésen ment keresztül. Az új, modell,  levehető hűtőrácsot és eredeti LED-es mátrix fényszórókat tartalmaz. Az automata sebességváltó jelentős innováción esett át, megerősített japán alkatrészekkel vált még megbízhatóbbá. A kivehető első hűtőrács, könnyebb hűtőtisztítást tesz lehetővé.

A TGB Blade 1000i fontosabb jellemzői: erős és megbízható 2-hengeres V-motor. Könnyű manőverezési képesség, 2x4 / 4x4 két zárható differenciálművel, három üzemmódú EPS szervokormány, meghosszabbított alváz, elég hely két ember számára, Az alapfelszereltség tartalmaz egy erős csörlőt, 14 "-es alumínium felniket, vonóhorgot, teljes LED-es világítást és minőségi EVO lengéscsillapítókat.

V Twin 1000 EFI motorV-Twin 1000 EFI motor

A vadonatúj 2 hengeres VOHC 1000 cm3 -es motor, amely hatalmas teljesítményt ad, az ATV, nagy nyomatékot és egyedi vonóerőt biztosít. Az elektronikus befecskendezés biztosítja a megbízható indítást, a tökéletes égést és az alacsony üzemanyag-fogyasztást bármilyen fordulatszám tartományban. A megbízható, robusztus nagy teherbírású sebességváltó L / H / N / R (off-road / előre / üres / hátramenet) és a minimális karbantartási igény, hatékony motorfékkel is rendelkezik.

alvazHosszított alváz

A továbbfejlesztett alváz növeli az első és hátsó terepszöget és magasabb hasmagasságot biztosít. Az A-lengőkarokat a Dupont speciális anyagából készült házakba helyezik, amelyek pontosabb irányítást, könnyebb kormányzást, jobb stabilitást és hosszú élettartamot biztosítínak. A modern, független kerékfelfüggesztés kiváló teljesítményt nyújt az ATV-nek nehéz terepen és nagy sebességnél is meggyőző stabilitást biztosít. A hosszú tengelytáv elegendő helyet biztosít a vezetőnek és az utasnak, és fokozza a négykerekű motor stabilitását meredek dombokon történő vezetéskor..

szervo kormanyVáltoztatható szervokormány három üzemmóddal

Az elektromos szervokormány csökkenti a kormányzási erőt - még hosszú vezetés vagy egész napos munka után sem fárad el a vezető. Ugyanakkor a szervokormány javítja a quad kezelhetőségét és a vezetés biztonságát is, mivel menetstabilizátorként is szolgál, amikor például az első kerék rejtett kővel, gödörrel, nyomvályúval vagy fatuskóval találkozik. Az ütés nem fogja kirántani a kormányt a kezéből, mert az ütközési energia nagy részeét elnyeli a szervó. Ebben a modellben a szervokormány három választható üzemmóddal van felszerelve - szokásos effektus / maximális hatás / kikapcsolás.

4x4 hajtas4x4-es hajtás két differenciálművel (Euro4)

Az Euro 4 változat kifinomult hajtásrendszerrel van felszerelve, két zárható differenciálművel. Nehéz terepen értékelni fogja mind az első, mind a hátsó tengelyen a differenciálmű gyors kapcsolását egyszerre. Ez lehetővé teszi a hajtás egyszerű konfigurálását bármilyen terepre vagy helyzetre. Egyrészt teljes tapadást érhet el a nehéz terepen, másrészt biztonságos közlekedést nyújt közúton. Az elektromosan kapcsolható 2x4 / 4x4-es hajtás és a modern, független iRS teljes kerékfelfüggesztés, valamint széles nyomtáv és magas hasmagasság garantálja a kiváló teljesítményt bármilyen terepen.

tarcsafekekTárcsafékek minden keréknél

A fékek ugyanolyan fontosak, mint a teljesítmény. Erőteljes négytárcsás hidraulikus fékrendszer nagy átmérőjű féktárcsákkal és fém fékcsövekkel garantálják a vezetési biztonságot. A lábfék egyidejűleg 60/40 arányban fékezi az összes kereket, a kormányon található bal karral csak az első féket lehet működtetni, a jobb oldalon található a rögzítőfék mely a hátsó féktárcsákra hat.

ledlampa 3Modern világítás

A LED-es nappali menetfény beépített irányjelzőkkel, kettős hátsó LED-es lámpával a Blade 1000i modern megjelenést kölcsönöz. Amikor lemegy a nap, az erős kettős projektor fényszórók mindig segítenek megtalálni hazafelé vezető utat.

tobbfunkcios lcd kijelzo 2Többfunkciós LCD kijelző

A többfunkciós LCD kijelző jól olvasható és tisztán látható. Megjeleníti az összes olyan fontos funkciót, mint például a digitális tachométer, digitális sebességmérő, a maximális motorfordulatszám, a maximális elért sebesség, az átlagos sebesség, a napi 2 kilométer-számláló, a napi és teljes kilométer-számláló, üzemanyag-mérő, óra, diagnosztikai és hibakódok, valamint minden szükséges fényjelzés.

teljes felszereltsegTeljes felszereltség

A piacon nem sok olyan ATV található, amelyek ilyen vonzó alapáron ilyen gazdag alapfelszerelést kínálnak, mint a Blade 1000i LTX EPS. A Blade 1000i LTX EPS alapkivitelben a legkorszerűbb technológiával van felszerelve, két differenciálművel (elöl és hátul), mindkét differenciálmű elektromos zárral és elektromosan kapcsolható 2x4 / 4x4 hajtással. A kiegészítő felszerelés magában foglalja az elektromos szervokormányt, a tetszetős 8-küllős alumínium felniket, a márkás Maxxis Bighorn gumiabroncsokat, a kézvédőket, a robusztus első galytörőt, az első és a hátsó csomagtartókat, a két különálló ülést, kényelmes háttámlával, lábtartókkat utasnak is, hi-tech LED-es világítást, 12 V-os aljzatot, vonóhorogot és kiváló minőségű vontatócsörlőt (3000 lbs).

Műszaki adatok

Motor

Motor: négyütemű kéthengeres SOHC V, EFI
Lökettérfogat: 997 cm 3
Fúrat x löket: Ø 92 x 72,0 mm
Sűrítési: 10.2: 1
Teljesítmény: 83 LE / 7000 perc -1 (terep)
Hűtés: folyadékhűtés + elektromos ventilátor

 

Hajtás

hajtás 2x4 / 4x4 két differenciálművel , elektromosan kapcsolható
erőátvitel: automatikus - CVT variátor szíjas váltó, L / H / N / R, motorfék
Differenciálzár: az első és a hátsó tengelyen , elektromos vezérlés
EPS: elektromos szervokormány változtatható három üzemmóddal

 

Alváz

Első felfüggesztés: független, kettős A-karokkal
Hátsó felfüggesztés: független, kettős A-karokkal
Rugózás elöl: EVO lengéscsillapítók , állítható rugó előterhelés
Hátsó felfüggesztés: EVO lengéscsillapítók , állítható rugó előterhelés
Első fékek: 2x hidraulikus tárcsa, Ø 230 mm
Hátsó fékek: 2x hidraulikus tárcsa
Első gumiabroncsok: AT26 x 9-14
Gumiabroncsok hátul: AT26 x 11-14

 

Méretek és súlyok

Teljes hossz: 2330 mm
Teljes szélesség: 1200 mm
Teljes magasság: 1290 mm
Rugóút: 260 mm elöl / 290 mm hátul
tengelytáv: 1445 mm
Ön súly: 451 kg
Üzemanyagtartály: 23 l

 

Készülékek és világítás

Kijelző: Digitális többfunkciós kijelző funkciókkal: fordulatszámmérő, sebességmérő, maximális motorfordulatszám, maximális elért sebesség, átlagos sebesség, 2 napi kilométer, teljes kilométer-számláló, napi futásteljesítmény-számláló, teljes kilométer-számláló, üzemanyag-mérő, teljesítménysegéd-kijelző, diagnosztika és hibakódok, órák
Kijelző: 4x4-es meghajtás, sebességváltó, motor túlmelegedése, motorolaj, irányjelzők, világítás
Világítás: Teljes LED: LED távolsági / tompított fény, nappali menetjelző lámpák, LED villogók, LED hátsó és fék lámpák

 

Jogszabályok és jóváhagyás

Közúti forgalom jóváhagyása: igen (B és A jogosítvány)
Rendszám T3B vagy L7E homologizáció

 

Megjegyzés

Lehet, hogy a quadok fényképei és illusztrációi nem pontosan felelnek meg a cseh piac mintájának. Az importőr fenntartja a jogot az árak és a specifikációk előzetes értesítés nélküli megváltoztatására.

Pin It
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.56 (8 Votes)

Magunkról

A TGB (Taiwan Golden Bee) az ATV-k (mindenféle terepen közlekedő járművek) quadok világklasszis tajvani gyártója. A cég története 1960-ig nyúlik vissza és a világhírű olasz Vespa nevéhez fűződik, hisz a Piaggo motorokat ez a tajvani cég gyártotta a világhírű robogók számára.
A robogók mellett az 1990-es években márkanévüket új, magasabb szintre emelték. Saját kutatásuk és fejlesztésünk révén bejutottak a terepjáró (ATV) piacra is.

Legfrisebb cikkeink

2021. március 24.
2020. november 19.

Facebook

Erdőgépker Vállalkozó és Kereskedő Kft

Állások Magyarországon

jooblelogo

©2024 Erdőgépker Kft. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper and Kontraszt Webstúdió Szeged

Search