TGB BLADE 1000 LTX MAX EPS 4x4 quad

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

BLADE 1000 LTX MAX EPS 4x4 ATV

Tekintse meg webáruházunkban!

 

A csúcskategóriás TGB Blade 1000i QUAD - ATV most új, rendkívül innovatív kialakítású, és továbbfejlesztett technikai megoldásokkal. Az ATV-k új generációja 2019-ben a felhasználók igényeit is szem előtt tartva jelentős fejlesztésen ment keresztül. Az új, modell,  levehető hűtőrácsot és eredeti LED-es mátrix fényszórókat tartalmaz. Az automata sebességváltó jelentős innováción esett át, megerősített japán alkatrészekkel vált még megbízhatóbbá. A kivehető első hűtőrács, könnyebb hűtőtisztítást tesz lehetővé.

A TGB Blade 1000i fontosabb jellemzői: erős és megbízható 2-hengeres V-motor. Könnyű manőverezési képesség, 2x4 / 4x4 két zárható differenciálművel, három üzemmódú EPS szervokormány, meghosszabbított alváz, elég hely két ember számára, Az alapfelszereltség tartalmaz egy erős csörlőt, 14 "-es alumínium felniket, vonóhorgot, teljes LED-es világítást és minőségi EVO lengéscsillapítókat.

V Twin 1000 EFI motorV-Twin 1000 EFI motor

A vadonatúj 2 hengeres VOHC 1000 cm3 -es motor, amely hatalmas teljesítményt ad, az ATV, nagy nyomatékot és egyedi vonóerőt biztosít. Az elektronikus befecskendezés biztosítja a megbízható indítást, a tökéletes égést és az alacsony üzemanyag-fogyasztást bármilyen fordulatszám tartományban. A megbízható, robusztus nagy teherbírású sebességváltó L / H / N / R (off-road / előre / üres / hátramenet) és a minimális karbantartási igény, hatékony motorfékkel is rendelkezik.

alvazHosszított alváz

A továbbfejlesztett alváz növeli az első és hátsó terepszöget és magasabb hasmagasságot biztosít. Az A-lengőkarokat a Dupont speciális anyagából készült házakba helyezik, amelyek pontosabb irányítást, könnyebb kormányzást, jobb stabilitást és hosszú élettartamot biztosítínak. A modern, független kerékfelfüggesztés kiváló teljesítményt nyújt az ATV-nek nehéz terepen és nagy sebességnél is meggyőző stabilitást biztosít. A hosszú tengelytáv elegendő helyet biztosít a vezetőnek és az utasnak, és fokozza a négykerekű motor stabilitását meredek dombokon történő vezetéskor..

szervo kormanyVáltoztatható szervokormány három üzemmóddal

Az elektromos szervokormány csökkenti a kormányzási erőt - még hosszú vezetés vagy egész napos munka után sem fárad el a vezető. Ugyanakkor a szervokormány javítja a quad kezelhetőségét és a vezetés biztonságát is, mivel menetstabilizátorként is szolgál, amikor például az első kerék rejtett kővel, gödörrel, nyomvályúval vagy fatuskóval találkozik. Az ütés nem fogja kirántani a kormányt a kezéből, mert az ütközési energia nagy részeét elnyeli a szervó. Ebben a modellben a szervokormány három választható üzemmóddal van felszerelve - szokásos effektus / maximális hatás / kikapcsolás.

4x4 hajtas4x4-es hajtás két differenciálművel (Euro4)

Az Euro 4 változat kifinomult hajtásrendszerrel van felszerelve, két zárható differenciálművel. Nehéz terepen értékelni fogja mind az első, mind a hátsó tengelyen a differenciálmű gyors kapcsolását egyszerre. Ez lehetővé teszi a hajtás egyszerű konfigurálását bármilyen terepre vagy helyzetre. Egyrészt teljes tapadást érhet el a nehéz terepen, másrészt biztonságos közlekedést nyújt közúton. Az elektromosan kapcsolható 2x4 / 4x4-es hajtás és a modern, független iRS teljes kerékfelfüggesztés, valamint széles nyomtáv és magas hasmagasság garantálja a kiváló teljesítményt bármilyen terepen.

tarcsafekekTárcsafékek minden keréknél

A fékek ugyanolyan fontosak, mint a teljesítmény. Erőteljes négytárcsás hidraulikus fékrendszer nagy átmérőjű féktárcsákkal és fém fékcsövekkel garantálják a vezetési biztonságot. A lábfék egyidejűleg 60/40 arányban fékezi az összes kereket, a kormányon található bal karral csak az első féket lehet működtetni, a jobb oldalon található a rögzítőfék mely a hátsó féktárcsákra hat.

ledlampa 3

Modern Full-LED világítás

A vonzó első LED-mátrix fényszórók kiváló fénykibocsátással rendelkeznek, és növelik a quad biztonságát. Az első LED-es visszajelzők és a nappali menetfények a fényszórókba vannak beépítve. A LED-technológiák nagy megbízhatóságot és nagy fénykibocsátást kínálnak alacsony energiafogyasztás mellett.

tft kijelzo ltx 1000 max

Új TFT kijelző

Az új TFT színes kijelző automatikus nappali/éjszakai üzemmódváltással egyértelműen mutatja a menetsebességet, a digitális fordulatszámmérőt, az üzemanyagszintet, a bekapcsolt 2WD / 4WD hajtást, a gyorsító üzemmódot, a bekapcsolt sebességfokozatot, a hűtőfolyadék hőmérsékletét és a napi kilométer-számlálót. Ezen kívül a kijelző Bluetooth-kapcsolattal is rendelkezik egy mobiltelefonhoz, valamint lehetőség van a beállított sebességre vonatkozó figyelmeztetés beállítására.

dinamikus hatso villogok ltx 1000 max

Dinamikus hátsó villogók

Az új, modern LED-es hátsó lámpák jobb láthatóságot, nagyobb biztonságot nyújtanak, és vonzó dinamikus villogó funkcióval is fel vannak szerelve.

gazdag felszereltseg ltx1000 maxGazdag felszereltség

A TGB Blade 1000 LTX MAX már most rendkívül gazdag felszerelési bázist kínál. Három üzemmódú szervokormány, elegáns 14"-os alumínium kerekek színes díszítéssel, kézvédők, robusztus első lökhárító, modern kompozit tartók, háttámlás utasülés, kapaszkodók az utasok számára, Full-LED világítás dinamikus hátsó irányjelzőkkel , 12 V-os aljzat, vonószerkezet és elektromos csörlő (3000 font).

Műszaki adatok

Motor

Motor: négyütemű kéthengeres SOHC V, EFI
Lökettérfogat: 997 cm 3
Fúrat x löket: Ø 92 x 72,0 mm
Sűrítési: 10.2: 1
Teljesítmény: 83 LE / 6750 ford./perc
Hűtés: folyadékhűtés + elektromos ventilátor

 

Hajtás

hajtás 2x4 / 4x4 két differenciálművel , elektromosan kapcsolható
erőátvitel: automata, CVT variátor hátramenettel és parkolóállással, L/H/N/R/P, motorfék
Differenciálzár: az első és a hátsó tengelyen, elektromos vezérlés
EPS: elektromos szervokormány változtatható három üzemmóddal

 

Alváz

Első felfüggesztés: független, kettős A-karokkal
Hátsó felfüggesztés: független, kettős A-karokkal
Rugózás elöl: EVO lengéscsillapítók, öt pozícióban állítható rugó előfeszítés
Hátsó felfüggesztés: EVO lengéscsillapítók, öt pozícióban állítható rugó előfeszítés
Első fékek: 2x hidraulikus tárcsa, Ø 230 mm
Hátsó fékek: 2x hidraulikus tárcsa
Első gumiabroncsok: AT26 x 9-14
Gumiabroncsok hátul: AT26 x 11-14

 

Méretek és súlyok

Teljes hossz: 2330 mm
Teljes szélesség: 1200 mm
Teljes magasság: 1290 mm
Rugóút: 260 mm elöl / 290 mm hátul
tengelytáv: 1445 mm
Ön súly: 451 kg
Üzemanyagtartály: 23 l

 

Készülékek és világítás

Kijelző: Digitális többfunkciós kijelző funkciókkal: fordulatszámmérő, sebességmérő, maximális motorfordulatszám, maximális elért sebesség, átlagos sebesség, 2 napi kilométer, teljes kilométer-számláló, napi futásteljesítmény-számláló, teljes kilométer-számláló, üzemanyag-mérő, teljesítménysegéd-kijelző, diagnosztika és hibakódok, órák
Kijelző: 4x4-es meghajtás, sebességváltó, motor túlmelegedése, motorolaj, irányjelzők, világítás
Világítás: Teljes LED: LED távolsági / tompított fény, nappali menetjelző lámpák, LED villogók, LED hátsó és fék lámpák

 

Jogszabályok és jóváhagyás

Közúti forgalom jóváhagyása: igen (B és A jogosítvány)
Rendszám T3B vagy L7E homologizáció

 

Megjegyzés

Lehet, hogy a quadok fényképei és illusztrációi nem pontosan felelnek meg a cseh piac mintájának. Az importőr fenntartja a jogot az árak és a specifikációk előzetes értesítés nélküli megváltoztatására.

Pin It
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Magunkról

A TGB (Taiwan Golden Bee) az ATV-k (mindenféle terepen közlekedő járművek) quadok világklasszis tajvani gyártója. A cég története 1960-ig nyúlik vissza és a világhírű olasz Vespa nevéhez fűződik, hisz a Piaggo motorokat ez a tajvani cég gyártotta a világhírű robogók számára.
A robogók mellett az 1990-es években márkanévüket új, magasabb szintre emelték. Saját kutatásuk és fejlesztésünk révén bejutottak a terepjáró (ATV) piacra is.

Facebook

Erdőgépker Vállalkozó és Kereskedő Kft

Állások Magyarországon

jooblelogo

©2024 Erdőgépker Kft. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper and Kontraszt Webstúdió Szeged

Search