TGB BLADE 1000i LT EPS 4x4 ROAD quad

TGB BLADE 1000i LT EPS 4x4 ROAD quad - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

BLADE 1000i LT EPS 4x4 ROAD

 

 

 
A népszerű quad közúti változatát különösen azoknak szánják, akik Közúton és terepen egyaránt szeretnék használni járművüket.. A vezetést nagyban megkönnyíti a három fokozatban állítható elektromos szervókormány és az egyedülálló kettős differenciálhajtású hajtásrendszer. Ezeknek köszönhetően a BLADE 1000i LT EPS ROAD quadokat nagyon könnyű vezetni a terepen is, tökéletesen megtartja a közvetlen irányt, a vezetés nagyon kellemes és kényelmes. A piacon az egyik legnagyobb és legerősebb motor biztosítja az ATV csúcskategóriáját, a magas aktív biztonságot az erőteljes hidraulikus fékrendszer biztosítja, tárcsafékekkel mind a négy keréken. A nagyteljesítményű, meghosszabbított alváz sok helyet biztosít mind a vezetőnek, mind az utasnak, hogy kényelmesen ülhessenek egy külön megemelt háttámlával ellátott ülésen. A gazdag standard felszerelés 8-küllős 12 "-os alumínium felnikkel, kiváló minőségű elektromos csörlővel, nagy vonóerővel, vonóhoroggal, csúcsminőségű EVO Plus lengéscsillapítókkal, fokozatosan állítható rugóúttal és állítható merevséggel, modern LED-es világítással és hatékony három fokozatban állítható szervokormánnyal rendelkezik.
Pin It
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Magunkról

A TGB (Taiwan Golden Bee) az ATV-k (mindenféle terepen közlekedő járművek) quadok világklasszis tajvani gyártója. A cég története 1960-ig nyúlik vissza és a világhírű olasz Vespa nevéhez fűződik, hisz a Piaggo motorokat ez a tajvani cég gyártotta a világhírű robogók számára.
A robogók mellett az 1990-es években márkanévüket új, magasabb szintre emelték. Saját kutatásuk és fejlesztésünk révén bejutottak a terepjáró (ATV) piacra is.

Legfrisebb cikkeink

2021. március 24.
2020. november 19.

Facebook

Erdőgépker Vállalkozó és Kereskedő Kft

Állások Magyarországon

jooblelogo

©2024 Erdőgépker Kft. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper and Kontraszt Webstúdió Szeged

Search