TGB BLADE 1000i LT EPS 4x4 Basic 12" quad

TGB BLADE 1000i LT EPS 4x4 Basic 12" quad - 5.0 out of 5 based on 2 votes
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

BLADE 1000i LT EPS 4x4 Basic 12" ATV

Az izgalmas, erőt, dinamikát sugárzó fekete-piros-fehér színpárosítást elegáns 12 hüvelykes ALU felnik egészítik ki. Ezen felül alapfelszereltség a legnagyobb és legerősebb TGB-motor, három üzemmódú elektromos szervokormány (EPS), valamint az egyedi 4x4-es hajtásrendszer, két zárható differenciálművel. A Blade 1000i olyan könnyedén vezethető, mint egyetlen más quad sem, és a független négykerek felfüggesztés mellett rendkívül egyszerű a terepjáró kezelése, vezetése. A meghosszabbított futómű biztosítja a magas emelkedésbiztonságot és a kiváló stabilitást gyors vezetés közben, miközben fenntartja a híres manőverezőképességet és a rövid modellek kényelmes kezelhetőségét. Az újonnan átalakított négyütemű villás iker motor tökéletesen kiváló dinamikát és hatalmas tapadást biztosít. A TADA BLADE 1000i LT 4x4 Basic 12 "már gazdagon felszerelt - megbízható elektromos csörlővel, nagy vonóerővel, vonóhoroggal vagy LED-es világítással van felszerelve.

 

V Twin 1000 EFI motorV-Twin 1000 EFI motor

A vadonatúj 2 hengeres VOHC 1000 motor, amely hatalmas teljesítményt ad, az ATV domináns dinamikáját, nagy nyomatékot és egyedi vonóerőt biztosít. Az elektronikus befecskendezés biztosítja a megbízható indítást, a tiszta égést és az alacsony üzemanyag-fogyasztást bármilyen magasságban. A megbízható, robusztus nagy teherbírású sebességváltó L / H / N / R (off-road / előre / semleges / hátramenet) és a minimális karbantartási követelmények hatékony motorfékkel is felszereltek.

4x4 hajtas4x4-es hajtás két differenciálművel (Euro4)

Az Euro 4 változat kifinomult hajtásrendszerrel van felszerelve, két zárható differenciálművel. Nehéz terepen értékelni fogja mind az első, mind a két differenciálmű gyors rögzítését egyszerre. Ez lehetővé teszi a hajtás egyszerű konfigurálását bármilyen terepre vagy helyzetre. Egyrészt teljes tapadást érhet el a nehéz terepen, másrészt stabil utazást és elképesztően kellemes vízszintet biztosít. Az elektromosan kapcsolható 2x4 / 4x4-es hajtás és a modern, független iRS teljes kerékfelfüggesztés, valamint széles nyomtáv és magas talajmagasság garantálja a kiváló teljesítményt bármilyen terepen.

szervo kormanyHárom üzemmódú elektromos szervókormány

Az elektromos szervokormány csökkenti a kormányzási erőt - még hosszú vezetés vagy egész napos munka után sem fárad el a vezető. Ugyanakkor a szervokormány javítja a quad kezelhetőségét és a vezetés biztonságát is, mivel lengéscsillapítóként is szolgál, amikor például az első kerék rejtett kővel, lyukkal vagy csonkkal találkozik. Az ütés nem fogja kirántani a kormányt a kezéből, mert az ütközési energia nagy részeét elnyeli a szervó. Ebben a modellben a szervokormány három választható üzemmóddal van felszerelve - szokásos effektus / maximális hatás / kikapcsolás.

tarcsafekekTárcsafékek minden keréknél

A fékek ugyanolyan fontosak, mint a teljesítmény. Erőteljes négytárcsás hidraulikus fékrendszer nagy átmérőjű furattárcsákkal és páncélozott fékcsövekkel garantálja a vezetési biztonságot. A lábfék egyidejűleg 60/40 arányban fékezi az összes kereket, a jobb karral csak az első féket lehet irányítani, a bal karral a hátsó féket. A rögzítőféket a kormányon lévő külön kar aktiválja.

ledlampa 2Modern világítás

Vonzó, modern LED-es nappali menetjelző lámpák beépített irányjelzőkkel egy pillanat alatt mindenkit lenyűgöznek. A kettős hátsó LED-es lámpával és a hátsó LED-es kijelzővel együtt a Blade 1000i férfias és vonzó megjelenést kölcsönöz. És amikor lemegy a nap, az erős kettős projektor fényszórók mindig segítenek megtalálni hazafelé vezető utat.

tobbfunkcios lcd kijelzo 2Többfunkciós LCD kijelző

A többfunkciós LCD kijelző jól olvasható és tisztán látható. Megjeleníti az összes olyan fontos funkciót, mint például a digitális tachométer, digitális sebességmérő, a maximális motorfordulatszám, a maximális elért sebesség, az átlagos sebesség, a napi 2 kilométer-számláló, a kilométer-számláló, a napi és teljes kilométer-számláló, üzemanyag-mérő, óra, diagnosztikai és hibakódok, valamint minden szükséges fényjelzés.

teljes felszereltsegTeljes felszereltség

A piacon nem sok olyan ATV található, amelyek ilyen vonzó alapáron ilyen gazdag alapfelszerelést kínálnak, mint a Blade 1000i LT EPS. A Blade 1000i LT EPS alapkivitelben a legkorszerűbb technológiával van felszerelve, két differenciálművel (elöl és hátul), mindkét differenciálmű elektromos zárral és elektromosan kapcsolható 2x4 / 4x4 hajtással. A kiegészítő felszerelés magában foglalja az elektromos szervokormányt, a tetszetős 8-küllős éles szélességű alumínium felniket, a márkás Maxxis Bighorn gumiabroncsokat, a kéz- és emelővédőket, a robusztus első védőfedelet, az első és a hátsó csomagtartókat, a különálló ülést az ülésen, kényelmes háttámlával, lábtámaszokat utasnak is, hi-tech LED-es világítás, 12 V-os aljzat, vonóhorog és kiváló minőségű vontatócsörlő 3000 lbs.

Műszaki adatok

Motor

  négyütemű kéthengeres SOHC V, EFI
Hengerűrtartalom 997 cm 3
Fúrott x löket: Ø 92 x 75,0 mm
Tömörítési arány: 10.2: 1
teljesítmény: 83 LE / 7000 perc -1 (terep)
hűtés: + elektromos ventilátor

 

Meghajtó rendszer

meghajtó: 2x4 / 4x4 két differenciálművel , elektromosan kapcsolható
átvitel: automatikus - CVT variátor hátramenetileg, L / H / N / R, motorfékezés
Differenciálzár: az első és a hátsó tengelyen , elektromos vezérlés
EPS: elektromos szervokormány állítható hatással
Utolsó felszerelés: kardán

 

Alváz

Első felfüggesztés: független kettős A-kar
Hátsó felfüggesztés: független kettős A-kar
Rugózás elöl: EVO lengéscsillapítók , állítható rugó előterhelés
Hátsó felfüggesztés: EVO lengéscsillapítók , állítható rugó előterhelés
Első fékek: 2x hidraulikus tárcsa
Hátsó fékek: 2x hidraulikus tárcsa
Első gumiabroncsok: AT25 x 8-12
Gumiabroncsok hátul: AT25 x 10-12

 

Méretek és súlyok

Teljes hossz: 2330 mm
Teljes szélesség: 1200 mm
Teljes magasság: 1290 mm
Szabadtér: 295 mm
Ülésmagasság: 935 mm
tengelytáv: 1445 mm
Működési súly: 451 kg
Üzemanyagtartály: 23 l

 

Készülékek és világítás

megjelenítéséhez: Digitális többfunkciós kijelző funkciókkal: fordulatszámmérő, sebességmérő, maximális motorfordulatszám, maximális elért sebesség, átlagos sebesség, 2 napi kilométer, teljes kilométer-számláló, napi futásteljesítmény-számláló, teljes kilométer-számláló, üzemanyag-mérő, teljesítménysegéd-kijelző, diagnosztika és hibakódok, órák
fények: 4x4-es meghajtás, sebességváltó, motor túlmelegedése, motorolaj, irányjelzők, világítás
világítás: kettős kivetítő fényszórók, LED nappali menetjelző lámpák, LED jelzőfények, LED hátsó és fék lámpák

 

Legjobb felszerelés

A piacon nem sok olyan ATV található, amelyek ilyen vonzó alapáron még mindig olyan gazdag alapfelszerelést kínálnak, mint a Blade 1000i LT EPS. Alapértelmezés szerint a Blade 1000i LT EPS teljesen felszerelt csúcstechnológiával, két különbséggel, elektromos redőnyökkel, elektromosan kapcsolható 2x4 / 4x4 meghajtással. Egyéb felszerelések: elektromos szervokormány, elegáns 12 "-es alumínium kerekek, Maxxis Bighorn márkás gumiabroncsok, kéz- és emelővédők, robusztus első védőkeret, modern kompozit csomagtartók elöl és hátul, külön utasülés kényelmes háttámlával, utas lábak. LED-es világítás, 12 V-os aljzat, vonóhorog és elektromos csörlő nagy vonóerővel 3000 lbs.

 

Jogszabályok és jóváhagyás

Közúti forgalom jóváhagyása: igen (B jogosítvány - autó)
Rendszám (rendszám) mellékelve (megkapja a műszaki engedély másolatát a quaddal)

 

Megjegyzés

Lehet, hogy a quadok fényképei és illusztrációi nem pontosan felelnek meg a magyar piac mintájának. Az importőr fenntartja a jogot az árak és a specifikációk előzetes értesítés nélküli megváltoztatására.

Pin It
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

Magunkról

A TGB (Taiwan Golden Bee) az ATV-k (mindenféle terepen közlekedő járművek) quadok világklasszis tajvani gyártója. A cég története 1960-ig nyúlik vissza és a világhírű olasz Vespa nevéhez fűződik, hisz a Piaggo motorokat ez a tajvani cég gyártotta a világhírű robogók számára.
A robogók mellett az 1990-es években márkanévüket új, magasabb szintre emelték. Saját kutatásuk és fejlesztésünk révén bejutottak a terepjáró (ATV) piacra is.

Legfrisebb cikkeink

2021. március 24.
2020. november 19.

Facebook

Erdőgépker Vállalkozó és Kereskedő Kft

Állások Magyarországon

jooblelogo

©2024 Erdőgépker Kft. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper and Kontraszt Webstúdió Szeged

Search