TGB BLADE 1000i LT EPS 4x4 quad

TGB BLADE 1000i LT EPS 4x4 quad - 4.0 out of 5 based on 2 votes
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

BLADE 1000i LT EPS 4x4 ATV

 

 
A Blade 1000i QUAD -ATV a legnagyobb és legerősebb TGB motor és az EPS szervokormány, valamint három választható üzemmód mellett egyedülálló 4x4 hajtásrendszert kínál, két zárható differenciálművel. Az elülső és a hátsó differenciálművekkel a Blade 1000i-t olyan könnyű vezetni, mint egyetlen más ATV-t sem. A független négykerék felfüggesztés mellett rendkívül kényelmes kezelhetőséggel, és nagy teljesítménnyel fog meglepni a legkeményebb terepen is. A meghosszabbított alváz nagy sebesség mellett is biztosítja az ATV kiváló stabilitását, miközben megmarad a rövid modellek ügyessége és kényelmes kezelhetősége A vadonatúj négyütemű OHC 1000 V- motor kiváló dinamikát biztosít. Alapkivitelben a BLADE 1000i LT EPS 4x4 megbízható elektromos csörlővel, vonófejjel, elegáns alumínium kerekekkel, hi-tech LED-es világítással és minőségi EVO lengéscsillapítókkal van felszerelve.

 

V Twin 1000 EFI motorV-Twin 1000 EFI motor

A vadonatúj 2 hengeres VOHC 1000 cm3 -es motor, amely hatalmas teljesítményt ad, az ATV, nagy nyomatékot és egyedi vonóerőt biztosít. Az elektronikus befecskendezés biztosítja a megbízható indítást, a tökéletes égést és az alacsony üzemanyag-fogyasztást bármilyen fordulatszám tartományban. A megbízható, robusztus nagy teherbírású sebességváltó L / H / N / R (off-road / előre / üres / hátramenet) és a minimális karbantartási igény, hatékony motorfékkel is rendelkezik.

szervo kormanyVáltoztatható szervokormány három üzemmóddal

Az elektromos szervokormány csökkenti a kormányzási erőt - még hosszú vezetés vagy egész napos munka után sem fárad el a vezető. Ugyanakkor a szervokormány javítja a quad kezelhetőségét és a vezetés biztonságát is, mivel menetstabilizátorként is szolgál, amikor például az első kerék rejtett kővel, gödörrel, nyomvályúval vagy fatuskóval találkozik. Az ütés nem fogja kirántani a kormányt a kezéből, mert az ütközési energia nagy részeét elnyeli a szervó. Ebben a modellben a szervokormány három választható üzemmóddal van felszerelve - szokásos effektus / maximális hatás / kikapcsolás.

4x4 hajtas4x4-es hajtás két differenciálművel (Euro4)

Az Euro 4 változat kifinomult hajtásrendszerrel van felszerelve, két zárható differenciálművel. Nehéz terepen értékelni fogja mind az első, mind a hátsó tengelyen a differenciálmű gyors kapcsolását egyszerre. Ez lehetővé teszi a hajtás egyszerű konfigurálását bármilyen terepre vagy helyzetre. Egyrészt teljes tapadást érhet el a nehéz terepen, másrészt biztonságos közlekedést nyújt közúton. Az elektromosan kapcsolható 2x4 / 4x4-es hajtás és a modern, független iRS teljes kerékfelfüggesztés, valamint széles nyomtáv és magas hasmagasság garantálja a kiváló teljesítményt bármilyen terepen.

tarcsafekekTárcsafékek minden keréknél

A fékek ugyanolyan fontosak, mint a teljesítmény. Erőteljes négytárcsás hidraulikus fékrendszer nagy átmérőjű féktárcsákkal és fém fékcsövekkel garantálják a vezetési biztonságot. A lábfék egyidejűleg 60/40 arányban fékezi az összes kereket, a kormányon található bal karral csak az első féket lehet működtetni, a jobb oldalon található a rögzítőfék mely a hátsó féktárcsákra hat.

ledlampa 2Modern világítás

A LED-es nappali menetfény beépített irányjelzőkkel, kettős hátsó LED-es lámpával a Blade 1000i modern megjelenést kölcsönöz. Amikor lemegy a nap, az erős kettős projektor fényszórók mindig segítenek megtalálni hazafelé vezető utat.

tobbfunkcios lcd kijelzo 2Többfunkciós LCD kijelző

A többfunkciós LCD kijelző jól olvasható és tisztán látható. Megjeleníti az összes olyan fontos funkciót, mint például a digitális tachométer, digitális sebességmérő, a maximális motorfordulatszám, a maximális elért sebesség, az átlagos sebesség, a napi 2 kilométer-számláló, a napi és teljes kilométer-számláló, üzemanyag-mérő, óra, diagnosztikai és hibakódok, valamint minden szükséges fényjelzés.

teljes felszereltsegTeljes felszereltség

A piacon nem sok olyan ATV található, amelyek ilyen vonzó alapáron ilyen gazdag alapfelszerelést kínálnak, mint a Blade 1000i LTX EPS. A Blade 1000i LTX EPS alapkivitelben a legkorszerűbb technológiával van felszerelve, két differenciálművel (elöl és hátul), mindkét differenciálmű elektromos zárral és elektromosan kapcsolható 2x4 / 4x4 hajtással. A kiegészítő felszerelés magában foglalja az elektromos szervokormányt, a tetszetős 8-küllős alumínium felniket, a márkás Maxxis Bighorn gumiabroncsokat, a kézvédőket, a robusztus első galytörőt, az első és a hátsó csomagtartókat, a két különálló ülést, kényelmes háttámlával, lábtartókkat utasnak is, hi-tech LED-es világítást, 12 V-os aljzatot, vonóhorogot és kiváló minőségű vontatócsörlőt (3000 lbs).

Műszaki adatok

Motor

Motor: négyütemű kéthengeres SOHC V, EFI
Lökettérfogat: 997 cm 3
Fúrat x löket: Ø 92 x 75,0 mm
Sűrítési: 10.2: 1
Teljesítmény: 83 LE / 7000 perc -1 (terep)
Hűtés: folyadékhűtés + elektromos ventilátor

 

Hajtás

hajtás 2x4 / 4x4 két differenciálművel , elektromosan kapcsolható
erőátvitel: automatikus - CVT variátor szíjas váltó, L / H / N / R, motorfék
Differenciálzár: az első és a hátsó tengelyen , elektromos vezérlés
EPS: elektromos szervokormány változtatható három üzemmóddal

 

Alváz

Első felfüggesztés: független, kettős A-karokkal
Hátsó felfüggesztés: független, kettős A-karokkal
Rugózás elöl: EVO lengéscsillapítók, állítható rugó előterhelés
Rugózás hátul: EVO lengéscsillapítók, állítható rugó előterhelés
Első fékek: 2x hidraulikus tárcsa
Hátsó fékek: 2x hidraulikus tárcsa
Első gumiabroncsok: AT25 x 8 - 12
Hátsó gumiabroncsok: AT25 x 10 - 12

 

Méretek és súlyok

Teljes hossz: 2330 mm
Teljes szélesség: 1200 mm
Teljes magasság: 1290 mm
Rugóút: 295 mm
Tengelytáv: 1445 mm
Ön súly: 451 kg
Üzemanyagtartály: 23 l

 

Készülékek és világítás

Kijelző: Digitális többfunkciós kijelző funkciókkal: fordulatszámmérő, sebességmérő, maximális motorfordulatszám, maximális elért sebesség, átlagos sebesség, 2 napi kilométer, teljes kilométer-számláló, napi futásteljesítmény-számláló, teljes kilométer-számláló, üzemanyag-mérő, teljesítménysegéd-kijelző, diagnosztika és hibakódok, órák
Kijelző: 4x4-es meghajtás, sebességváltó, motor túlmelegedése, motorolaj, irányjelzők, világítás
Világítás: Teljes LED: LED távolsági / tompított fény, nappali menetjelző lámpák, LED villogók, LED hátsó és fék lámpák

 

Jogszabályok és jóváhagyás

Közúti forgalom jóváhagyása: igen (B és A jogosítvány)
Rendszám T3B vagy L7E homologizáció

 

Megjegyzés

Lehet, hogy a quadok fényképei és illusztrációi nem pontosan felelnek meg a cseh piac mintájának. Az importőr fenntartja a jogot az árak és a specifikációk előzetes értesítés nélküli megváltoztatására.

Pin It
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.25 (2 Votes)

Magunkról

A TGB (Taiwan Golden Bee) az ATV-k (mindenféle terepen közlekedő járművek) quadok világklasszis tajvani gyártója. A cég története 1960-ig nyúlik vissza és a világhírű olasz Vespa nevéhez fűződik, hisz a Piaggo motorokat ez a tajvani cég gyártotta a világhírű robogók számára.
A robogók mellett az 1990-es években márkanévüket új, magasabb szintre emelték. Saját kutatásuk és fejlesztésünk révén bejutottak a terepjáró (ATV) piacra is.

Legfrisebb cikkeink

2021. március 24.
2020. november 19.

Facebook

Erdőgépker Vállalkozó és Kereskedő Kft

Állások Magyarországon

jooblelogo

©2024 Erdőgépker Kft. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper and Kontraszt Webstúdió Szeged

Search