Teljes felszereltség

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

teljes felszereltségA piacon nem sok olyan ATV található, amelyek ilyen vonzó alapáron ilyen gazdag alapfelszerelést kínálnak, mint a TGB quadok, melyek alapkivitelben a legkorszerűbb technológiával vanak felszerelve, két differenciálművel (elöl és hátul), mindkét differenciálmű elektromos zárral és elektromosan kapcsolható 2x4 / 4x4 hajtással. A kiegészítő felszerelés magában foglalja az elektromos szervokormányt, a tetszetős 8-küllős alumínium felniket, a márkás Maxxis Bighorn gumiabroncsokat, a kézvédőket, a robusztus első galytörőt, az első és a hátsó csomagtartókat, a két különálló ülést, kényelmes háttámlával, lábtartókkat utasnak is, hi-tech LED-es világítást, 12 V-os aljzatot, vonóhorogot és kiváló minőségű vontatócsörlőt (3000 lbs).
Csak az egyes típusokra jellemző plusz felszereltség:

Pin It
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Magunkról

A TGB (Taiwan Golden Bee) az ATV-k (mindenféle terepen közlekedő járművek) quadok világklasszis tajvani gyártója. A cég története 1960-ig nyúlik vissza és a világhírű olasz Vespa nevéhez fűződik, hisz a Piaggo motorokat ez a tajvani cég gyártotta a világhírű robogók számára.
A robogók mellett az 1990-es években márkanévüket új, magasabb szintre emelték. Saját kutatásuk és fejlesztésünk révén bejutottak a terepjáró (ATV) piacra is.

Legfrisebb cikkeink

2021. március 24.
2020. november 19.

Facebook

Erdőgépker Vállalkozó és Kereskedő Kft

Állások Magyarországon

jooblelogo

©2024 Erdőgépker Kft. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper and Kontraszt Webstúdió Szeged

Search