Új 600 cm3-es motor

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

600cm3 motorNagyobb erő, hatékonyabb munka és még jobb szórakozás. Az új modellek legnagyobb előnye kétségkívül a vadonatúj folyadékhűtésű 600 cm3-es motor, amelybe a TGB mérnökei beépítették számos modern technológiát. Ide tartozik például egy új négyszelepes hengerfej, kombinált folyadék- és olajhűtés két külön hűtővel. A Siemens elektronikus üzemanyag-befecskendezése nagy teljesítményt, nagy vonóerőt és nyomatékot biztosít minden motorfordulatszámon, nyáron és télen egyaránt megbízhatóan indul, csökkenti a károsanyag kibocsátást és alacsony üzemanyag-fogyasztást biztosít.

Pin It
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Magunkról

A TGB (Taiwan Golden Bee) az ATV-k (mindenféle terepen közlekedő járművek) quadok világklasszis tajvani gyártója. A cég története 1960-ig nyúlik vissza és a világhírű olasz Vespa nevéhez fűződik, hisz a Piaggo motorokat ez a tajvani cég gyártotta a világhírű robogók számára.
A robogók mellett az 1990-es években márkanévüket új, magasabb szintre emelték. Saját kutatásuk és fejlesztésünk révén bejutottak a terepjáró (ATV) piacra is.

Legfrisebb cikkeink

2021. március 24.
2020. november 19.

Facebook

Erdőgépker Vállalkozó és Kereskedő Kft

Állások Magyarországon

jooblelogo

©2024 Erdőgépker Kft. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper and Kontraszt Webstúdió Szeged

Search